Ladon valoisaa kauneutta

lapsiperheen Lato-kodin valoisaa kauneutta

Kolmilapsinen perhe rakensi itselleen kodiksi Ladon, joka on täynnä valoa, väriä ja elämäniloa. Valkoiset pinnat ja Kannustalon erikoiskorkea huonekorkeus korostavat tilantuntua. Isot maisemaikkunat yhdistävät sisätilat luontoon.

Kodin tilaratkaisun lähtökohtana oli Lato 148 -talomalli, jota räätälöitiin perheen toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Talo hankittiin perinteisenä räätälöitynä talopakettitoimituksena. Lisää Lato-malleja löydät mallistosivulta.

Lato on saatavissa myös täysin muuttovalmiina moduulitoimituksena, jolloin talo rakennetaan sisätiloja myöten valmiiksi Oravaisten tehtaallamme. Asennusaika työmaalla on vain muutamia viikkoja ja sitten voit muuttaa valmiiseen Kotiin.

Voimme rakentaa Latosi myös muuttovalmiina Kannusplus-toimituksena. Tällöin  talo rakennetaan elementeistä valmiiksi työmaalla.

Lisää Lato-koteja Suomen kauneimpia Kannustalo-koteja -sivulla. Käy katsomassa myös Lato-virtuaalikierrokset ja -videot.

Innostuitko Ladosta? Voisiko se sopia sinun perheesi kodiksi? Ota varsin yhteys alueesi Kannustalo-myyjään. Suunnitellaan yhdessä sinun perheellesi sopiva Lato-koti!