Virtuaali­esitteet

Täällä voit tarkastella esitteitämme virtuaalisesti. Osasta esitteistä on saatavilla painoversio täältä.

Vapaus-mallisto

Tutustu upeisiin esteettömiin Vapaus-malleihin!

Avaa esite

Kannustalo­News 2023

Loviisan Asuntomessuilla jaettava upea messuesite!

Avaa esite

Auma-mallisto

Kannustalon Auma sai ennennäkemättömän suosion Naantalin asuntomessuilla. Nyt messutalostamme on suunniteltu kokonainen mallisto. Tammikuun lopussa julkaistavasta esitteestä löydät erikokoisia versioita talosta. Auma-mallistossa on moneen erilaiseen elämäntilanteeseen ja tarpeeseen sopivia malleja, joita voidaan vielä räätälöidä toiveidesi mukaan.

Avaa esite

Villinki-mallisto

Villingin saaren 1920-luvun klassisesta huvila-arkkitehtuurista inspiraationsa saanut talomallistomme huokuu lämpöä ja kodikkuutta. Villinki-mallistossa on kuusi talomallia, jotka sopivat sekä ykkös- että kakkoskodeiksi.

Avaa esite

Kannustalo­News 2022

Lue upea Naantalin asuntomessuesitteeme!

Avaa esite

Suomi-mallisto

Kannustalon Suomi rakennettiin Lohjan asuntomessuille kahden aikuisen kodiksi. Suunnittelun ja rakentamisen yhteydessä huomattiin talon pohjan olevan poikkeuksellisen muuntelukykyinen.

Avaa esite

Unelmista kodiksi

Uudessa 160-sivuisessa julkaisussa esitellään 53 kaunista talomallia ja 7 valmista Kannustalo-kotia sekä perheiden rakentajatarinat. Lisäksi mukana on tuhti tietopaketti jokaiselle rakentamista suunnittelevalle: näin onnistut oman kotisi suunnittelussa, raha-asioissa ja talokaupassa.

Avaa esite

MustA-mallisto

Sisustussuunnitelija Helena Karihtalan suunnitteleman MustA-malliston lähtökohtana on ollut hänen oma kotinsa. Arjessa hyviksi havaitut ratkaisut toistuvat läpi koko malliston. Uudessa erikoismallistossa on kaksi 1-kerroksista ja kolme 2-kerroksista talomallia.

Avaa esite

LATO-uutuusmallit

Tutustu lumoaviin Lato-uutuusmalleihin! Ladon moderni tyyli on iätöntä. Aina tyylikäs Lato sopii erilaisiin ympäristöihin, maalle ja kaupunkiin. Eleetön ulkonäkö, toimiva ja joustava pohjaratkaisu sekä kustannustehokas rakentaminen ovat tehneet Ladosta yhden suosituimmista talomalleistamme.

Avaa esite

AUMA-mallisto

AUMA-mallisto on minimalistisesta japanilaishenkistä tyylistä inspiroitunut talomallisto, joka on suunniteltu pohjoismaalaiseen tyyliin sopivaksi.

Avaa esite

Ideakirja 2020

Ideakirjassa on kaikki mitä tarvitset oman Kannustalosi hankkimiseen.

Kasasimme 49 suosituinta talomallia, joissa on mukana monipuolisesti erinäköisiä, -muotoisia ja -kokoisia taloja. Mukana on myös kolme tarinaa unelmien kodin rakentamisesta eri elämänvaiheessa. Ideakirja sisältää myös vinkkejä ja ohjeita miten onnistut talokaupassa, raha-asioissa ja oman kotisi suunnittelussa.

Avaa esite