UUSI HARMAJA SUOMI.

Selkeälinjainen Harmaja Suomi on kustannustehokas rakentaa. Se sopii monelle erilaiselle tontille. Talon tilaratkaisua on helppo muokata perheen elämäntilanteiden muuttuessa. Käytimme Harmaja Suomen suunnittelussa rakastetun rintamamiestalon suunnittelussa hyväksi havaittuja periaatteita. Näin syntyi arjessa toimiva, saavutettavissa oleva unelmakoti.

Harmaja Suomi on kunnianosoitus Suomelle ja suomalaiselle työlle.

SUOMI-SARJA LAAJENEE.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä tiedon uusista talomalleista.

Liity tilaajaksi

Harmaja Suomi saa ensiesittelynsä Lohjan asuntomessuilla kesällä 2021.

Harmaja Suomi 126

Taloon tullaan sisälle toisesta päädystä. Heti eteisestä aukeaa pitkä näkymä isoon ja korkeaan olohuone-keittiö-ruokailutilaan. Kauniit, korkeat maisemaikkunat tuovat valoa ja liittävät ympäröivän luonnon osaksi sisätiloja. Talo tuntuu heti neliöitään suuremmalle.

Makuuhuoneet ja saunaosasto ovat peräkkäin talon toisella sivulla. Pesutiloista pääsee vilvoittelemaan isolle terassille. Taloon saa helposti edullisia lisäneliöitä, kun muuttaa toisen päätyterassin huonetilaksi.

Tutustu tarkemmin

Laske Harmaja Suomen hinta

Harmaja Suomi voidaan muokata mieleiseksesi. Käy katsomassa hintapelissä, paljonko räätälöimäsi versio maksaa. Tarkempaa tietoa muutoksista alueesi Kannustalo-myyjältä.

Laske hinta

Harmaja Suomi Lohjan asuntomessuilla

Messutalomme on suunniteltu Hanna ja Eero Jokirinteen sekä Rasu-koiran, kodiksi. Taloon haluttiin myös tilaa usein kotona käyville lapsille ja heidän kumppaneilleen. Muuttovalmiin kodin materiaalivalinnoissa haettiin selkeitä, aikaa kestäviä materiaaleja. Sisustussuunnittelusta vastaa Helena Karihtala. Voit seurata rakentamista Instassa @jokirinteen_messutalo.

Seuraa rakentamista

Tutustu messurakentajiimme

Uuden kodin suunnittelussa haluttiin pitää jalat maassa. Jokirinteen perhe mietti rakentamisbudjetin niin, että kokonaiskustannukset ovat linjassa alueella myytävänä olevien talojen hintatason kanssa. Harmaja Suomi on mietitty loppuelämän kodiksi, mutta koskaan ei tiedä, mitä elämässä voi tapahtua.

Perheen kokonaisbudjetti talolle, autokatokselle, maa- ja pihatöille ilman tonttikustannusta on 320-330 000 euroa. Kustannuksia seurataan tarkasti. Budjetissa on pysytty. Kannustalo on saavutettavissa oleva unelmakoti.

Katso video rakentajista

Harmaja Suomi on Kannustalon Muuttovalmis

Harmaja Suomi rakennetaan asuntomessuille Kannustalon muuttovalmistoimituksena. Maatöitä tehtiin kesän aikana. Perustukset tehtiin heinä-elokuun vaihteessa. Elementtitoimitus oli elokuussa 2020. Sisätöihin päästiin syyskuussa. Talo valmistuu helmi-maaliskuun vaihteessa 2021.

Katso video pystytyksestä

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite