Miksi Kannustalo

Kannustalon messumenestys, julkisuus ja yrityksen saamat kansainväliset tunnustukset ovat omalta osaltaan näyttäneet suuntaa suomalaiselle omakotirakentamiselle. Mitään suurta yksittäistä salaisuutta menestykseen ei kuitenkaan ole. Kaiken taustalla on ennen muuta vuosikymmeniä tinkimätöntä työtä ja täydellä sydämellä tehtyä tuotekehitystä.

Turvallisesti

Kannustalon tarina alkoi jo 1960-luvun lopussa rakennusliikkeenä, ja vuodesta 1978 alkaen olemme valmistaneet koteja suomalaisille. Yrityksemme pitkä historia ja vakavaraisuus tuovat jatkuvuutta.

Tyytyväisten asiakkaidemme antama palaute kertoo, että aidolla Kannustalolla on hyvä jälleenmyyntiarvo. Kannustalo on arvokas, muttei kallis. Saat huippulaatua kilpailukykyiseen hintaan.

Yhdessä alan huippujen kanssa

Onnistuminen on aina hyvän yhteistyön tulosta. Huolella valitut, pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme – arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, materiaalin toimittajat ja rakentajat – ovat osa Kannustalo-perhettä ja tärkeä menestystekijä. Vaadimme heiltä yhtä paljon kuin itseltämme. Rakennamme yhdessä jokaisen talon niin kuin tekisimme sen itsellemme.

Laatua

Kannustalon laatu syntyy huolella valituista materiaaleista, lukemattomista pienistä yksityiskohdista ja kaikkein tärkeimpänä kokeneitten ammattilaistemme työn jäljestä.

Jokainen Kannustalo tehdään pienintä yksityiskohtaa myöten perinteisellä, tinkimättömällä, pohjalaisella puusepäntaidolla. Yrityksemme oma tuotekehitys ja tehtaamme Kannuksessa ja Oravaisissa takaavat laadun.

Laajat mallistot

Löydät esitteistämme ja nettisivuiltamme satoja huolella suunniteltuja, arjen ehdoilla mietittyjä kotivaihtoehtoja. Suunnittelumme lähtökohtana on kaunis ja toimiva arki, kauneutta ja laatua asiakkaan ehdoilla. Talomallien ulkonäköä ja tilaratkaisuja voidaan muokata perheesi tarpeiden ja tontin vaatimusten mukaan. Voimme suunnitella kodin myös mittatilaustyönä toiveittesi mukaan.

Moderni tai perinteinen

Mistä tyylistä sinä tykkäät? Oletko enemmän modernin vai perinteisen ystävä? Kolahtaako sinulle klassinen Aurora, Rauhala, Iiris tai Vihervaara vai oletko kuitenkin pelkistetymmän Harmajan, Ladon tai Valon ystävä? Tutustu Kannustalon runsaaseen valikoimaan ja löydä oma suosikkisi.

Suuri kartano tai pieni tupa

Olemme toteuttaneet historiamme aikana noin 7000 rakennusta – kaikkea suurista projekteista pieniin tupiin. Jokainen asiakas ja jokainen käsistämme lähtevä Kannustalo-Koti on meille arvokas. Kerro vain toiveesi, niin tehdään yhdessä perheellesi unelmienne Koti.

Yksilöllisesti - koti juuri teidän perheelle

Teemme töitä sitä varten, että Sinun perheesi saa juuri sellaisen kodin, josta olet aina haaveillut. Kaikki lähtee toiveittesi mukaisista tilaratkaisuista, sisustuksesta, keittiöistä, tulisijasta, saunasta… Pala kerrallaan syntyy unelmienne Koti.

Vaikka muuttovalmiina

Haluatko osallistua itse rakentamiseen vai päästä mahdollisimman helpolla muuttovalmiiseen kotiin? Molemmat onnistuvat!

Tyytyväiset asiakkaat

Meille on tärkeää, että osaamme kuunnella oikein asiakkaitamme. Pidämme sen, mitä luvataan. Näin on syntynyt monta Kannustalon menestystarinaa.

Rakentajatutkimus RTS haastattelee vuosittain suomalaisia kodinrakentajia. Kannustalo on yksi tutkimuksen kestomenestyjistä, kärkisijoilla ulkonäössä, tilaratkaisuissa ja kokonaislaadussa. Kannustalo-rakentajien valmius suositella talovalintaansa on alan korkein.

Ammattilaiset apunasi

Oman kodin rakentaminen on perheellesi ainutkertainen projekti. Se saattaa jopa vähän mietityttää, mutta ei hätää! Olemme tehneet sen tuhansia kertoja! Ammattitaitoiset talomyyjämme ja koko Kannustalon väki on apunasi kodinrakentamisessa.