AUMA 138

Huoneluku: 4 h + k
Huoneistoala: 137,5 m2
Kerrosala: 155,0 m2
Kerrosala (250 mm): 150,0 m2

Auma 138 -mallin pohjaratkaisu on sama kuin paljon ihastusta herättäneessä Naantalin messutalossa. Olohuoneen korkeat ja leveät maisemaikkunat tuovat täysin uudenlaisen valon ja tilan tunnun avaraan oleskelutilaan. Takapihan iso, katettu terassi toimii viihtyisänä kesäolohuoneena ja tuo sopivasti suojaa ja varjoa sisätiloihin kuumina kesäpäivinä. Terassi voidaan lasittaa, joka lisää sen käyttöä pitkälle syksyyn. Tässä mallissa on käytännöllinen ruokakomero, pantry, joka tuo kaivattua säilytystilaa keittiöön.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 300 200

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 235 950

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 94 540

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

20+ vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite