HARMAJA 145

5h + k, huoneistoala 144,5 m2, kerrosala 161,5 m2 (157,5 m2)

Talon pohjaratkaisu noudattaa huippusuositun ja arjessa toimivan Harmaja 135 -talomallin tilaratkaisua. Kodin sydän on iso ja valoisa keittiö-oleskelutila, jota makuuhuoneet ympäröivät. Tässä mallissa talon toisessa päässä on peräkkäin kolme tilavaa makuuhuonetta perusversion kahden sijasta. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille. Sisääntulon yhteydessä olevassa wc:ssä on tilavaraus suihkulle, joka on lisävaruste.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  267 210

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  206 660

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  80 980

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Suomi-mallisto laajenee!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite