HARMAJA 145

5h + k, huoneistoala 144,5 m2, kerrosala 161,5 m2 (157,5 m2)

Talon pohjaratkaisu noudattaa huippusuositun ja arjessa toimivan Harmaja 135 -talomallin tilaratkaisua. Kodin sydän on iso ja valoisa keittiö-oleskelutila, jota makuuhuoneet ympäröivät. Tässä mallissa talon toisessa päässä on peräkkäin kolme tilavaa makuuhuonetta perusversion kahden sijasta. Olohuoneesta on käynti katetulle terassille. Sisääntulon yhteydessä olevassa wc:ssä on tilavaraus suihkulle, joka on lisävaruste.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  259 190

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  200 460

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  76 930

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 1.10.2022.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Muuntele sopivaksi

Tutustu lyhyiden videoiden välityksellä kuinka talomalli ja toimitus voidaan muunnella sinulle sopivaksi.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

UUSI VILLINKI-MALLISTO

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite