MustA 95

3h + k, huoneistoala 95,0 m2, kerrosala 114,0 m2 (110,0 m2)

MustA 95 sopii hyvin pienelle perheelle tai vapaa-ajankodiksi. Keittiö, olohuone ja ruokailu ovat samassa tilassa, mutta jokaiselle toiminnolla on varattu oma rauhallinen paikkansa. Tilat on suunniteltu niin, että ruokailutilaan ja isolle katetulle terassille mahtuu suurempikin vierasjoukko. Terassin päätyyn on mietitty myös valmiiksi paikka kesäkeittiölle. Näkymiä voi avata tai sulkea kauniilla pystysäleiköillä ja seinäkkeillä.

Talomalli on saatavissa myös epäsymmetrisellä harjakatolla. Hinnan saat alueesi talomyyjältä.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  219 740

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  174 940

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  75 620

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Uusi Unelmista kodiksi on tilattavissa!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite