Villinki 124

4h + k , huoneistoala 124,0 m2, kerrosala 140,0 m2 (134,0 m2)

Tässä Villinki 124 -mallin toisessa versiossa on sisäänkäynti talon päädyssä. Se on ihanteellinen pitkälle ja kapealle tontille. Tilava vaatehuone eteisen yhteydessä on tervetullutta säilytystilaa vaatteille, kengille ja harrastusvälineille. Kolmeen suuntaan näkyvä takkatuli toivottaa tervetulleeksi heti ulko-ovella. Keittiön 120 senttiä korkea seinä jakaa avointa tilaa ja peittää olohuoneesta näkymän keittiötasoille. Tilava keittiö on ruoanlaittajan unelma ruokakomeroineen ja aamiaiskaappeineen.

Hinnat Auma-katolla.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  265 080

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  208 520

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  82 420

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Suomi-mallisto laajenee!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite