VILLINKI 124

Huoneluku: 4h + k
Huoneistoala: 124,0 m2
Kerrosala: 140,0 m2
Kerrosala (250 mm): 134,0 m2

Tässä Villinki 124 -mallin toisessa versiossa on sisäänkäynti talon päädyssä. Se on ihanteellinen pitkälle ja kapealle tontille. Tilava vaatehuone eteisen yhteydessä on tervetullutta säilytystilaa vaatteille, kengille ja harrastusvälineille. Kolmeen suuntaan näkyvä takkatuli toivottaa tervetulleeksi heti ulko-ovella. Keittiön 120 senttiä korkea seinä jakaa avointa tilaa ja peittää olohuoneesta näkymän keittiötasoille. Tilava keittiö on ruoanlaittajan unelma ruokakomeroineen ja aamiaiskaappeineen.

Hinnat Auma-katolla.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 265 810

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 206 950

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 77 870

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

10+ vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite