VILLINKI 124B

Huoneluku: 4h + k
Huoneistoala: 124,0 m2
Kerrosala: 140,0 m2
Kerrosala (250 mm): 136,0 m2

Tässä Villinki 124 -mallissa sisäänkäynti on sijoitettu talon pitkälle sivulle. Talomallissa on runsaasti säilytystilaa kokoonsa nähden. Keittiön viereen sijoitettu ruokakomero on vaihtoehtoisesti yhdistettävissä vaatehuoneeksi kodinhoitohuoneen yhteyteen. Päämakuuhuoneesta on avattavissa käynti suoraan pesuhuoneeseen. Tunnelmaa avoimeen olohuone-keittiö-ruokatilaan tuo kahteen suuntaan aukeava tulisija. Koko talon mittainen terassi pylväsrivistöineen jatkaa viihtyisää oleskelutilaa ulos.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 266 570

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 205 970

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 77 160

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite