VILLINKI 138

5h + k, huoneistoala 138,0 m2, kerrosala 155,0 m2 (151,0 m2)

Avoin olohuone-keittiö-ruokailutila kylpee kahdesta suunnasta isoista ikkunoista tulevassa luonnonvalossa. Saareke tuo keittiöön lisää säilytys- ja laskutilaa. Käytännöllinen arkieteinen kodinhoitohuoneen ja eteisen välissä on luksusta, joka helpottaa perheen arkea. Myös kodinhoitohuoneessa on paljon tarpeellista säilytystilaa. Työhuone voidaan ottaa neljänneksi makuuhuoneeksi. Siitä on mahdollista tehdä myös lasten oma kylpyhuone- ja vaatehuone tai muuttaa se heille yhteiseksi peli- ja oleskelutilaksi, josta on ovet molempiin huoneisiin. Näin myös olohuoneeseen saadaan helposti kalustettava pitkä seinä.

Hinnat Auma-katolla.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  267 990

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  205 640

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  75 140

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 30.1.2023.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muokkaa sinulle sopivaksi

Tutustu lyhyiden videoiden välityksellä kuinka talomalli ja toimitus voidaan muunnella sinulle sopivaksi.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

UUSI AUMA-MALLISTO

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite