VILLINKI 138

Huoneluku: 5h + k
Huoneistoala: 138,0 m2
Kerrosala: 155,0 m2
Kerrosala (250 mm): 151,0 m2

Avoin olohuone-keittiö-ruokailutila kylpee kahdesta suunnasta isoista ikkunoista tulevassa luonnonvalossa. Saareke tuo keittiöön lisää säilytys- ja laskutilaa. Käytännöllinen arkieteinen kodinhoitohuoneen ja eteisen välissä on luksusta, joka helpottaa perheen arkea. Myös kodinhoitohuoneessa on paljon tarpeellista säilytystilaa. Työhuone voidaan ottaa neljänneksi makuuhuoneeksi. Siitä on mahdollista tehdä myös lasten oma kylpyhuone- ja vaatehuone tai muuttaa se heille yhteiseksi peli- ja oleskelutilaksi, josta on ovet molempiin huoneisiin. Näin myös olohuoneeseen saadaan helposti kalustettava pitkä seinä.

Hinnat Auma-katolla.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 277 680

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 213 460

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 79 050

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite