VILLINKI 139

Huoneluku: 5h + k
Huoneistoala: 139,0 m2
Kerrosala: 161,0 m2
Kerrosala (250 mm): 156,0 m2

Muista yksikerroksisista Villinki-taloista poiketen tässä mallissa avoin olohuone-keittiö-ruokailutila sijaitsee talon toisessa päädyssä. Iso terassi on jatkettavissa pitkältä sivulta myös talon päätyyn, jolloin keittiöstä saadaan suora käynti ulos. Sinne saadaan käytännöllinen paikka esimerkiksi kesäkeittiölle ja ruokapöydälle. Eteisestä aukeaa näkymä työhuoneen lasisten pariovien läpi talon toiselle puolelle. Liukuovella varustettu vaatehuone eteisen yhteydessä tuo sisäänkäyntiin paljon lisää säilytystilaa. Kolmas vaatehuone on muutettavissa wc-tilaksi pesuhuoneen yhteyteen. Teknistä tilaa voidaan käyttää myös arkieteisenä.

Hinnat Auma-katolla.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 286 810

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 222 520

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 85 350

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite