VILLINKI 99

Huoneluku: 4h + k
Huoneistoala: 99,0 m2
Kerrosala: 113,0 m2
Kerrosala (250 mm): 109,0 m2

Villinki 99 on oikea tilaihme, näihin neliöihin mahtuu kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa on tilaa etätyöpisteelle, meikkauspöydälle tai vauvan sängylle. Huoneeseen on mahdollista sijoittaa myös oma wc tai pieni erillinen työhuone. Kahden pienemmän huoneen välissä olevan vaatehuoneen tilalle voidaan asentaa molempiin huoneisiin koko seinän mittaiset kaapistot. Takka ja halkotila jakavat kauniisti avointa oleskelutilaa. Talo sopii hyvin esimerkiksi pienen perheen tarpeisiin tai kakkoskodiksi.

Hinnat Auma-katolla.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 214 970

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 166 310

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 61 860

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

10+ vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite