Mirka Rautavuori

050 379 9920
mirka.rautavuori@kannustalo.fi

Sinimäentie 6, 3.krs.
02630 Espoo (Mankkaa)

Toimin seuraavilla alueilla:

Ota yhteyttä

Olen Mirka Rautavuori, kotoilusta, sisustamisesta, ruoanlaitosta ja ulkoilemisesta pitävä talomyyjä.

Olen työskennellyt yli 20 vuotta teknisellä alalla ratkaisukeskeisessä, asiakasvastuullisen myynnin tehtävissä. Kuuntelen asiakkaan odotuksia ja toiveita tarkalla korvalla, sekä tuen suunnittelussa ja ratkaisuissa toimivan kodin toteuttamiseksi. Jokaisella perheellä on omanlaiset tilantarpeensa sekä yksilöllinen budjetti.

Haluan auttaa sinua toteuttamaan teidän haaveenne ja pysymään laatimassanne budjetissa. Tärkeää on toimivan pohjapiirustuksen luominen, unohtamatta talon ulkonäköä, luonnon muotojen, sekä ilmansuuntien vaikutusta suunnitteluun. Itse arvostan laatua niin materiaaleissa kun rakentamisessa, siksi on ilo palvella teitä Kannustalon edustajana.

Asiakkaani ovat sanoneet, että kanssani on helppo asioida. He ovat arvostaneet tyyliäni käydä yksityiskohdat läpi tarkasti, sekä ripeää reagointiani.

Mikäli laadukas tekeminen on sinullekin tärkeää, ota yhteyttä. Teen työtäni suurella sydämellä, onhan kyseessä elämänne tärkein hankinta, tuleva kotinne.

Ota yhteyttä Mirkaan

* vaaditaan

Kokonaisbudjetti talon rakentamisen osalta ilman tontin ja liittymien osuutta.

Tässä voit kertoa tarkemmin rakennushankkeestasi, esimerkiksi pinta-ala, huoneiden lukumäärä, kerrosten lukumäärä, moderni/perinteinen, toivomasi talomalli jne.

Uutiskirjeen tilaus

Voit peruuttaa tilauksen halutessasi. Tilaamalla hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojaselosteen.