AUMA 124

Huoneluku: 4h + k
Huoneistoala: 124,0 m2
Kerrosala: 140,5 m2
Kerrosala (250 mm): 136,5 m2

Auma 124 -talomallin kolmen makuuhuoneen toimiva pohjaratkaisu takaa sujuvan arjen. Keittiö ja oleskelutilat ovat avointa tilaa, johon isot maisemaikkunat tuovat runsaasti valoa. Terasseille on kaksi erillistä uloskäyntiä. Keittiön vieressä on tilava kodinhoitohuone. Talossa on kaksi vaatehuonetta, joista toinen sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä ja sopii hyvin esimerkiksi kausivaatteiden tai harrastusvälineiden säilyttämiseen.

Katso sama pohjaratkaisu Harmaja 124 julkisivulla

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 251 810

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 196 640

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 72 210

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite