AUMA 134

Huoneluku: 5 h + k
Huoneistoala: 133,5 m2
Kerrosala: 161,0 m2
Kerrosala (250 mm): 155,0 m2

Tässä talomallissa on sama pohja kuin Kannustalon Musta 133 -talossa. Alakerta on avaraa yhtenäistä tilaa. Työhuoneen voi liittää osaksi avonaista tilaa poistamalla väliseinän. Myös tämä talomalli sopii hyvin esimerkiksi pienelle kaupunkitontille, sillä pohjan lattiapinta-ala on vain 63 neliötä. Alakerta toimii myös selviytymiskerroksena. Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta. Yläkerta on helposti muunneltavissa, esimerkiksi keskimmäisen makuuhuoneen voi muuttaa arkiolohuoneeksi. Master bedroomin isoon vaatehuoneeseen voi tehdä etätyöpisteen.

Katso sama pohjaratkaisu MustA 133 julkisivulla

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 286 220

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 216 240

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 82 260

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite