HARMAJA 91

3h+k, huoneistoala 91,0 m2, kerrosala 104,5 m2 (101,0 m2)

Pienessä Harmaja-kodissa kaikki on käden ulottuvilla. Tunnelmallinen kamiina on talon sydän. Sen ympärillä voi nauttia tulen loimusta yksin tai yhdessä. Tila on suunniteltu niin, että keittiössä mahtuu kokkaamaan tarvittaessa isommallekin vierasjoukolle. Keittiö-oleskelutilassa ikkunat avautuvat läpi talon. Tilava makuuhuone, iso kodinhoitohuone ja sauna ovat arjen luksusta.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  189 860

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  143 860

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  54 690

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Uusi Unelmista kodiksi on tilattavissa!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite