HARMAJA SAIMAA 135

4h + k, huoneistoala 135,5 m2, kerrosala 152,0 m2 (148,0 m2)

Avaruutta ja väljyyttä, näkymä läpi talon, korkeaa tilaa! Samaan aikaan intiimiyttä, rauhaa ja mahdollisuus vetäytymiseen. Päätyhuoneiden ikkunat aukeavat kahteen ilmansuuntaan ja päämakuuhuone yhdistyy ikkunalliseen vaatehuoneeseen. Iso kodinhoitohuone takaa arjen sujuvuuden. Talo muistuttaa Mikkelin Asuntomessuille 2017 rakennettua, puolitoistakerroksista Harmaja Saimaata.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  266 390

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  207 850

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  81 740

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

MustA-mallisto on täällä!

Tilaa esite ilmaiseksi kotiisi!

Tilaa ilmaiseksi