RAUHALA 145

5h + k, huoneistoala 145,0 m2, kerrosala 167,0 m2 (161,5 m2)

Rauhala 145:n kartanotyylinen klassinen julkisivu kestää aikaa ja katseita. Taloon sisään astuttaessa vastaan tulvahtaa kaunis valo vastakkain olevista suurista ikkunoista, jotka ovat tyypillisiä Kannustaloille. Arkkitehti Leila Hietalan suunnitellessa talomallia ajatuksena oli, että mahdollisimman moneen huoneeseen luonnonvaloa tulisi kahdesta eri suunnasta. Tämän talomallin ikkunoiden koko ja rytmi ihastuttavat monia rakentajia. Rauhalan tilankäyttö on suunniteltu loppuun asti, tässä talomallissa ei ole lainkaan hukkaneliöitä. Talon takana on iso terassi, joka soveltuu kesäaikaan ulko-olohuoneeksi.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  425 890

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  345 450

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  112 470

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 30.1.2023.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muokkaa sinulle sopivaksi

Tutustu lyhyiden videoiden välityksellä kuinka talomalli ja toimitus voidaan muunnella sinulle sopivaksi.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

13 vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

UUSI AUMA-MALLISTO

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite