VIHERVAARA 99

4h + k, huoneistoala 99,5 m2, kerrosala 113,5 m2 (110,0 m2)

Tilankäytöltään tehokas ratkaisu on myös tyylikäs, kun kaikkiin makuuhuoneisiin käydään samalta seinältä. Talo näyttää tilavalta heti eteisessä, kun katse jatkuu läpi talon päätyseinälle asti. Myös jokaisesta makuuhuoneesta näkyy korkeiden ranskalaisten ikkunoiden kautta terassille. Katettu terassi on ihana olohuoneen jatke lämpöisellä säällä.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  235 900

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  186 770

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  79 070

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Suomi-mallisto laajenee!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite