Kannustalon Suomi

Kannustalon Suomi rakennettiin Lohjan asuntomessuille kahden aikuisen kodiksi. Suunnittelun ja rakentamisen yhteydessä huomattiin talon pohjan olevan poikkeuksellisen muuntelukykyinen. Suomi-talosta suunniteltiin erikokoisia, erilaisille perheille tarkoitettuja versioita, joista syntyi kattava ja mielenkiintoinen uusi talomallisto. Pienillä muutoksilla talo myös elää perheen eri elämänvaiheiden mukaan.

Tarkan budjetin talo

Asuntomessutalon tulevat asukkaat Hanna ja Eero Jokirinne kertovat, kuinka onnistuivat rakentamaan unelmiensa kodin tiukalla budjetilla.

Tutustu messutaloon

Tilaa mallisto

Tilaa painettu mallisto suoraan kotiisi!

Tilaa tästä

SUOMI 80/96

80-neliöinen versio on varsinainen tilaihme. Vähiin neliöihin mahtuu kolme makuuhuonetta sekä sauna.

Tutustu

SUOMI 126/149

Heti eteisestä aukeaa pitkä näkymä isoon ja korkeaan olohuone-keittiö-ruokailutilaan. Kauniit, korkeat maisemaikkunat tuovat valoa ja liittävät ympäröivän luonnon osaksi sisätiloja.

Tutustu

SUOMI 130/155

Tehokkaasti suunniteltuihin neliöihin mahtuu kolmen makuuhuoneen lisäksi erillisessä saunarakennuksessa sijaitseva saunatupa, joka toimii hyvin myös vierashuoneena.

Tutustu

SUOMI 134/162

Kaksikerroksinen Suomi 134 on tilankäytöllisesti uskomattoman tehokas. Alakerrassa on yksi makuuhuone, jolloin se toimii tarvittaessa myös selviytymiskerroksena.

Tutustu

SUOMI 140/161

Tässä mallissa toiseen sisäänvetoon on rakennettu huone, joka toimii hyvin makuuhuoneena, media- tai työhuoneena.

Tutustu

SUOMI 142/163

Tähän malliin on messutalosta poiketen lisätty ylimääräinen huone talon takapäädyssä olevaan sisäänvetoon. Huoneeseen voidaan lisätä ovi, josta on käynti pesutiloihin.

Tutustu

SUOMI 172/208

Kaksikerroksisen Suomi 172 -talon avoin olohuone-keittiö-ruokailutila on avara ja valoisa. Keittiökaapit on sijoitettu yhdelle seinälle ja liesi saarekkeeseen.

Tutustu