Black Edition

Black Edition –talomallisto sai alkunsa kodinostajien toiveista ja unelmista. Erääseen Koti-iltaamme tuli mustiin pukeutunut pariskunta, joka kertoi haaveilevansa perinteisen näköisestä Rauhalasta – mustana. Kun saimme samankaltaisia toiveita lyhyen ajan sisällä useilta muiltakin omakotitalon ostajilta, päätimme kokeilla miltä kartanomainen Venla-talomme näyttäisi mustana. Julkaisimme talomallin kuvan testimielessä sivuillamme. Saamamme palaute oli niin positiivista, että päätimme tehdä täysin mustan talokokoelman.

Kannustalon muuttovalmiissa Kannusplus -toimituksessa saat kodin yhdellä sopimuksella. Talon elementit rakennetaan sisätiloissa tehtaalla. Rakennamme talosi työmaalla haluaamaasi valmiusasteeseen saakka joko täysin muuttovalmiiksi tai levypinnoille eli viittä vaille valmiiksi.

TILAA ESITTEITÄ

venlat3

Talomallin ilme muuttuu julkisivun värityksen myötä. Kuvissa Venla kahdessa värissä. Kumpi on sinun suosikkisi?
Tutustu koko Venla-mallistoon »

ladot

Lato on yksi Kannustalon rakastetuimmista talomalleista. Tässä sama talomalli  mustana ja valkoisena.

Tutustu koko Lato-mallistoon »

lato-koskinen

Tummansävyinen omakotitalo sopii suomalaiseen maisemaan

Mustaa väriä pidetään synkkänä, turhaan. Musta talo istuu ja mukautuu ympäröivään luontoon ja ympäristöön. Tummasävyisenä rakennus ei erotu samalla tavoin kuin kirkkaamman väriset sisarensa suomalaisessa maisemassa.

valo_120_c

Mustaa julkisivua voi myös hyödyntää tehokkaasti korostavana taustana. Kekseliäs puutarhuri tuokin näyttävälehtiset tai voimakasväriset istutuksensa mustan taloon eteen, jolloin kasvien värit ja muodot korostuvat erityisen intensiivisinä.


Virtuaaliesiteblack-edition-kansi

Tutustu Black Edition -esitteeseen.
Avaa esite


Hyviä tehostesävyjä mustan kaveriksiblack-edition-venla143-a-sisaankaynti-w600

Maalitehdas Tikkurilan väripalvelun ammattilaiset valitsivat Black Edition -talomallistoon hyviä mustan sävyjä. Voimakkaat kontrastvärit korostavat mustan tummuutta. Vastaavasti pehmeät sävyt sammuttavat sen voimaa.

Mustat ja harmaat ovat Tikkurilan Deco Grey -värikartasta ja tehostevärit Puutalot-värikartasta.

Huomioi, että näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan.

Esitteet

Tilaa esitteitä kotiisi tai lue verkossa.

Esitteet

Kannustalo-myyjät

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.