LATO 139 B

5h + k, huoneistoala 139,0 m2, kerrosala 161,0 m2 (156,5 m2)

luonnonvaloa tulee monesta suunnasta ja se kulkee kauniisti läpi yhdistetyn olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön. Avara, yhtenäinen oleskelutila on kodin sydän, joka kerää ihmiset yhteen. Makuuhuoneet ja märkätilat sijoittuvat talon päätyihin. Makuuhuoneiden ovet ovat lähes vastakkain käytävällä. Eteisestä on käynti työhuoneeseen, joka sopii vaikka etätyöpisteeksi. Isoon eteiseen mahtuu myös vaatehuone kausivaatteille.

Tämä talomalli on suunniteltu “Kisorladon” inspiroimana. Lue rakentajatarina ja katso sisutuskuvat tästä. Löydät kuvia myös perheen instagram tililtä (@kisorlato).

Lato 139 B -versio on erikoisvarusteltu, katso myös Lato 139.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  263 540

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  203 810

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  80 200

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 30.1.2023.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muokkaa sinulle sopivaksi

Tutustu lyhyiden videoiden välityksellä kuinka talomalli ja toimitus voidaan muunnella sinulle sopivaksi.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Rakentajatarina: KOTI LASTEN EHDOILLA

Linn ja Robert suunnittelivat muutaman vuoden perheelleen sopivaa taloa. Nyt räätälöidyssä Lato-malliston talossa asuvan perheen haave on toteutunut. Talo on suunniteltu sitä ajatellen, että arki sujuu lasten kanssa mahdollisimman helposti.

Lue tästä

UUSI AUMA-MALLISTO

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite