LATO 139 B

5h + k, huoneistoala 139,0 m2, kerrosala 161,0 m2 (156,5 m2)

Uusi talomalli Lato 139 B on suunniteltu “Kisorladon” inspiroimana (@kisorlato). Lue perheen rakentajatarina. Suurten ikkunoiden ja lasisen parioven ansiosta luonnonvaloa tulee monesta suunnasta ja se kulkee kauniisti läpi yhdistetyn olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön. Avara, yhtenäinen oleskelutila on kodin sydän, joka kerää ihmiset yhteen. Makuuhuoneet ja märkätilat sijoittuvat talon päätyihin. Makuuhuoneiden ovet ovat lähes vastakkain käytävällä.

Eteisestä on käynti työhuoneeseen, joka sopii vaikka etätyöpisteeksi. Isoon eteiseen mahtuu myös vaatehuone kausivaatteille.

Lato 139 B -versio on erikoisvarusteltu, katso myös Lato 139.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  266 040

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  209 210

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  87 950

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Uusi Unelmista kodiksi on tilattavissa!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite