LATO 139

5h + k, huoneistoala 139,0 m2, kerrosala 161,0 m2 (156,5 m2)

Uusi talomalli Lato 139 on suunniteltu “Kisorladon” inspiroimana (@kisorlato). Lue perheen rakentajatarina. Suurten ikkunoiden ja lasisen parioven ansiosta luonnonvaloa tulee monesta suunnasta ja se kulkee kauniisti läpi yhdistetyn olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön. Avara, yhtenäinen oleskelutila on kodin sydän, joka kerää ihmiset yhteen. Makuuhuoneet ja märkätilat sijoittuvat talon päätyihin. Makuuhuoneiden ovet ovat lähes vastakkain käytävällä.

Eteisestä on käynti työhuoneeseen, joka sopii vaikka etätyöpisteeksi. Isoon eteiseen mahtuu myös vaatehuone kausivaatteille.

Katso myös erikoisvarusteltu Lato 139 B.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  221 080

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  167 600

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  57 130

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

LATO-uutuusmallit

Tilaa uudet LATO-uutuusmallit ilmaiseksi kotiisi!

Tilaa ilmaiseksi