LATO 139

Huoneluku: 5h + k
Huoneistoala: 139,0 m2
Kerrosala: 161,0 m2
Kerrosala (250 mm): 156,5 m2

Suurten ikkunoiden ja lasisen parioven ansiosta luonnonvaloa tulee monesta suunnasta ja se kulkee kauniisti läpi yhdistetyn olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön. Avara, yhtenäinen oleskelutila on kodin sydän, joka kerää ihmiset yhteen. Makuuhuoneet ja märkätilat sijoittuvat talon päätyihin. Makuuhuoneiden ovet ovat lähes vastakkain käytävällä. Eteisestä on käynti työhuoneeseen, joka sopii vaikka etätyöpisteeksi. Isoon eteiseen mahtuu myös vaatehuone kausivaatteille.

Tämä talomalli on suunniteltu “Kisorladon” inspiroimana. Lue rakentajatarina ja katso sisutuskuvat tästä. Löydät kuvia myös perheen instagram tililtä(@kisorlato).

Katso myös erikoisvarusteltu Lato 139 B.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 258 840

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 198 460

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 73 960

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Rakentajatarina: Koti lasten ehdoilla

Linn ja Robert suunnittelivat muutaman vuoden perheelleen sopivaa taloa. Nyt räätälöidyssä Lato-malliston talossa asuvan perheen haave on toteutunut. Talo on suunniteltu sitä ajatellen, että arki sujuu lasten kanssa mahdollisimman helposti.

Lue tästä

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite