LATO 150

5h + k, huoneistoala 150,0 m2, kerrosala 168,0 m2 (163,5 m2)

Tämä Lato-koti sopii isollekin perheelle. Tilavasta eteisestä tullaan isoon keittiö-ruokailu-oleskelutilaan. Huoneeseen voi lisätä vinon sisäkaton, joka lisää tilantuntua entisestään. Saarekkeella voi jakaa tilaa avaran tunnelman kärsimättä. Talon toisessa päässä on lasten makuuhuoneet ja toisessa päässä vanhempien makuuhuone sekä märkätilat. Vanhempien makuuhuoneessa on ylellisen iso pukeutumistila ja oma pieni kylpyhuone. Makuuhuoneen voi sisustaa hyvin monella tavalla perheen elämäntilanteen mukaan. Sinne mahtuu runsaasti säilytystilaa tai esimerkiksi työpiste etätyön tekemistä varten.

Monet asiakkaamme ovat lisänneet talomallin eteen tai päätyyn katetun kuistin, kesäolohuoneen.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  271 640

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  209 400

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  80 610

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin Kannustalon hintaturva

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Suomi-mallisto laajenee!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite