SUOMI 133/146

Huoneluku: 5h + k
Huoneistoala: 132,5 m2
Kerrosala: 151,7 m2
Kerrosala (250 mm): 146,2 m2

Uusi Suomi 133 -talomalli jatkaa Lohjan asuntomessuilla 2021 esiteltyä, paljon kiiteltyä Suomi-mallistoa. Pohja jakautuu yleisiin ja yksityisiin tiloihin talon pituussuunnassa.

Heti sisäänkäynnistä aukeaa pitkä näkymä läpi talon. Sisääntulon vieressä on työhuone, joka voi toimia myös kotitoimistona. Avoin olohuone-keittiö-ruokailutila on kooltaan ruhtinaalliset 50 neliötä. Tilan tuntua lisää vino sisäkatto ja isot maisemaikkunat. Talon toisella pitkällä seinustalla on tilava kodinhoitohuone, kaksi pienempää makuuhuonetta ja vanhempien makuuhuoneesta walk in -vaatehuoneen läpi suora kulku kylpytiloihin. Asumismukavuutta tuovat iso pukuhuone, erillinen wc, kaksi suihkua ja vastakkaiset lauteet saunassa sekä lyhyt matka saunasta terassille vilvoittelemaan.

Talon etukulmissa olevat seinäkkeet tuovat yksityisyyttä ja näkösuojaa terassille. Julkisivujen ilmettä voidaan muuttaa värien käytöllä ja tehostepaneelilla. Kannustalon uusi rakenneratkaisu mahdollistaa sen, että kolme metriä korkeat ikkunat voidaan rakentaa ulottumaan lattiasta kattoon.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?
Aluevalinta voi vaikuttaa hintaan.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis 284 920

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen!
Lue lisää >>

Sisusta itse 215 280

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen.
Lue lisää >>

Talopaketti 85 840

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen.
Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.
Hinnat päivitetty viimeksi 27.10.2023.

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Tiivin ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Mitä pidit talomallista?

20+ vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Keittiö ja olohuone

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite