Moduuli Muuttovalmis Omakotitalo

Voiko rakentaminen olla helpompaa?

rakentaminen_mv

Mikäli haluat päästä rakentamisessa mahdollisimman helpolla, suosittelemme sinulle Kannustalon moduuli muuttovalmistaloa:
1.) Saat yhdellä sopimuksella kodin, jonka valmiusaste on alan korkeimpia ja rakennusaika alan nopeimpia. Työmaa-aika on talomallista riippuen noin kolme viikkoa asennuksen alkamisesta.
2.) Budjetti on tarkasti tiedossa ja aikataulu pitää. Säästät rakennusaikaisissa asumiskustannuksissa. Monet rahoittajat sanovat arvostavansa muuttovalmisrakentamista, koska hankkeen kokonaiskustannustannukset ovat hallinnassa. Tämä helpottaa monesti rahoituspäätöksen myöntämistä.

Rakentamisen nopeutta kuvaa hyvin se, että parhaimmillaan kauppakirjojen allekirjoituksesta tupaantuliaisiin on aikaa alle puoli vuotta!

Moduuli muuttovalmis Kannustalo rakennetaan viimeistä listaa myöten täysin valmiiksi tinkimättömällä, pohjalaisella puusepäntaidolla Oravaisten tehtaallamme. Työmaa on ihanneolosuhteissa, sisätiloissa. Näin vältetään perinteinen, sään armoilla rakentaminen ja sen mukana tulevat riskit. Olemme panostaneet rakennusmateriaaliemme terveellisyyteen. Sisustusvalinnat voit tehdä huippusisustajien valitsemista runsaista vaihtoehdoista. Keittiö räätälöidään aina yksilöllisesti.

Kannustalon muuttovalmiit ratkaisut ovat muunneltavissa moduulien asettamissa rajoissa. Ehdot asettaa moduulien kuljetus: rekan kyydissä moduulin maksimi sisämitat ovat 4,1 x 13,8 metriä.

Saat tarkempaa tietoa edustajaltasi.

Rakennuksen Kriittisimmät työvaiheet tehdään säältä suojassa tehtaalla

Kannustalon moduuli muuttovalmis-konsepti eroaa markkinoiden muista valmistaloista siinä, että rakennamme talot tilaelementeistä eli moduuleista. Ne rakennetaan täysin valmiiksi sisätiloissa Oravaisten tehtaallamme, kirjaimellisesti parhaalla pohjalaisella puusepäntaidolla.

mv_lato_122_c_pohja

Muokkaa pohjaratkaisu ja julkisivut mieleiseksesi! Käytössäsi on markkinoiden laajin valmistalomallisto. Talomalleihin voi tehdä muutoksia perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Voimme suunnitella talon myös täysin mittatilaustyönä. Perinteiseen paikallarakentamiseen verrattuna moduuli muuttovalmiin talon suunnitteluprosessi eroaa siinä, että arkkitehtimme huomioivat koko ajan kuljetuksen asettamat vaatimukset.

moduuli-tehtaalla

Tehtaamme moduulilinja muistuttaa paljon autotehtaan kokoonpanolinjaa. Talo valmistuu sen edetessä linjalla. Muuten itse rakennustyön vaiheet etenevät samalla tavalla kuin työmaalla. Aluksi kootaan moduulit nostamalla lattiaelementin päälle seinäelementit ja niiden päälle kattoelementti. Tämän jälkeen rakennetaan moduulien sisälle tulevat väliseinät. Kaikki pinnat tasoitetaan. Lisäksi tehdään tarvittavat valut ja kosteuseristykset märkätilojen laatoituksia varten.

moduuli-keittio

Sisätilat tehdään täysin valmiiksi tehtaalla. Katot paneloidaan ja lattioiden laatat, parketit tai laminaatit asennetaan. Seinät tapetoidaan. Lopuksi tehdään viimeistelylistoitukset. Teemme kaikki sähkö- ja lvi-työt mahdollisimman valmiiksi tehtaalla. Ammattilaisemme rakentavat myös kylpyhuoneet, keittiöt ja saunat valmiiksi Oravaisissa.

moduuli-rekka-kuljetus

Moduulit on pakattu kuljetusta varten kutistemuoviin. Talot viedään tontille erikoiskuljetuksena.

moduuli-perustukset

Asennuksessa moduulit nostetaan valmiiden perustusten päälle. Ne liitetään toisiinsa ja kytketään yleiseen sähkö-, vesi- ja viemäriverkkoon. Asennusaika työmaalla on noin kolme viikkoa.

moduuli-katto-asennus

moduuli-katto-valmis

Kun moduulit ovat paikallaan, alkaa vesikaton asennus. Myös katto kootaan valmiista elementeistä. Toisessa kuvassa talo kahden asennuspäivän jälkeen.

moduuli-valmis

Tältä näyttää Kannustalon moduuli muuttovalmis koti, kun asentajamme lähtevät.

Moduulirakentaminen tuo mukanaan ainutlaatuisen turvallisuuden: Kannustalon kokeneet ammattilaiset rakentavat talon valmiiksi ihanneolosuhteissa – tehtaalla sisätiloissa. Kirjaimellisesti pohjalaisella puusepäntaidolla. Monet työvaiheet ovat myös tehokkaampia ja työturvallisempia tehdasolosuhteissa perinteiseen työmaahan verrattuna. Esimerkiksi kiipeämiseltä eri kerrosten välillä vältytään, koska kaikki moduulit rakennetaan samassa tasossa. Korkean valmiusasteen ansiosta rakennusaika työmaalla on lyhyt. Pääset nopeasti omaan Kotiin.

Ammattilaisemme ovat apunasi. Ota yhteyttä edustajaasi, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva Koti.

Nopeasti uuteen kotiin

Muuttovalmiin Kannustalo-kodin valmiusaste on alan korkeimpia ja rakennusaika alan nopeimpia. Budjetti on tarkasti tiedossa ja aikataulu pitää.

Muuttovalmis Kannustalo-Koti rakennetaan täysin valmiiksi ideaaliolosuhteissa, sisätiloissa Oravaisten tehtaallamme. Talo tulee tuotantoon noin kolme viikkoa ennen sovittua toimituspäivää ja asiakkaat käyvät tarkistamassa oman kotinsa moduulit tehtaalla ennen toimitusta.

Kodin asennus kestää noin kolme viikkoa talon koosta ja moduulien määrästä riippuen. Sitten koti on täysin valmis ja on aika muuttaa sisään. Videosta näet, kuinka näppärästi 122-neliöinen messu-Latomme asennus sujui Jyväskylässä maaliskuussa 2014.

Kysy edustajaltasi lähimmästä esittelytalosta.

Sisustusvalinnat

Yksilölliset sisustusmateriaalivalinnat ovat jokaiselle omakotirakentajalle tärkeitä. Ne luovat pohjan sille, että uusi Koti on varmasti asukkaittensa näköinen ja oloinen, kodilta tuntuva. Moni rakentaja tuntee hämmennystä valtavan valikoiman ja tärkeiden valintojen edessä.

Valinnan vaikeutta helpottaaksemme suunnittelijamme kokosivat Sinulle laajan sisustusmateriaalivalikoiman yhteistyössä huippusisustajien kanssa. Halutessaan asiakkaamme voivat myös pyytää Helena Karihtalaa, Henna Ahosta, Kirsi Valantia tai Milla Alftania konsultoimaan kotinsa sisustamista.

sisustajat

Sisustusratkaisut on luokiteltu eri hintaryhmiin. Asiakas voi oman kotinsa sisustuskokonaisuutta rakentaessaan valita vaihtoehtoja vapaasti eri hintaryhmien välillä. Toimituksen kokonaishinta nytkähtää pykälän ylös- tai alaspäin valintojen mukaan. Hintaryhmästä riippumatta asiakkaamme voi luottaa Kannustalon sisustusvalikoiman korkealaatuisuuteen. Johtotähtenämme ovat arjessa toimivat, aikaa ja elämää kestävät, laadukkaat ratkaisut.

Tärkeitä valintoja varten asiakkaamme usein saapuu Oravaisten tehtaallemme Kannustalo-maailmaan, Hämeenlinnan messuvoittaja Vihervaaraan tai Helsingin Kannustalo-studioomme. Toki valinnat voi tehdä myös kotisohvalla yhteistyössä edustajamme kanssa.

kaakeleita

Vakiomallitkin muunneltavissa

Peruslähtökohta muuttovalmiin kodin suunnittelussa asiakkaallemme on muuttovalmismallistomme, johon kuuluvista tyyppitalomalleista muokataan sujuvasti asiakkaan tarpeisiin paremmin vastaavia muutosmalleja. Silloin lähtökohtana on se, että talon perusrakenne pysyy ennallaan, mutta sisällä voi tapahtua muutoksia moduulien rajoissa. Muutosmahdollisuuksiin voivat joissain tapauksissa vaikuttaa myös talotekniikkaa koskevat kytkennät.

Rekkakuljetuksesta johtuen yhden moduulin maksimi sisämitat ovat 4,1 x 13,8 metriä. Moduuleja toki voi olla lähes rajaton määrä. Olemme toteuttaneet jopa useita asuntoloita.

Mikäli muuttovalmismallistosta – johon kuuluu jo yli 60 talomallia muunnoksia laskematta – ei löydy sinun tarpeisiisi sopivaa talomallia, voidaan myös muuttovalmis Kannustalo-koti suunnitella täysin puhtaalta pöydältä. Silloin asiakas maksaa suunnittelutyöstä erikseen sovittavan lisämaksun.

Tutustu tästä Kannustalon muuttovalmis malleihin