Lumoavat
LATO-uutuusmallit

Ladon moderni tyyli on iätöntä. Aina tyylikäs Lato sopii erilaisiin ympäristöihin, maalle ja kaupunkiin. Eleetön ulkonäkö, toimiva ja joustava pohjaratkaisu sekä kustannustehokas rakentaminen ovat tehneet Ladosta yhden suosituimmista talomalleistamme.

Tervetuloa tutustumaan lumoaviin uutuusmalleihin!

LATO 139

Uutuustalomallimme on suunniteltu “Kisorladon” inspiroimana. Suurten ikkunoiden ja lasisen parioven ansiosta luonnonvaloa tulee monesta suunnasta ja se kulkee kauniisti läpi yhdistetyn olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön.

Tutustu malliin

LATO 139 B

Erikoisvarusteluineen: ruutuikkunat ja talon ulkopuolella ikkunoiden eteen vedettävät suojaluukut. Olohuoneen iso lasiliukuovi yhdistää sisä- ja ulkotilat toisiinsa.

Tutustu malliin

LATO 114

Uutuusmallissa sisäänkäynti on sijoitettu talon päätyyn. Eteisestä aukeaa pitkä näkymä kohti ikkunaseinää ja kodin sydäntä: valoisaa keittiö-oleskelutilaa.

Tutustu malliin

LATO 113

Tämän talomallin pohjaratkaisu noudattaa Ladon perinteistä tilajaottelua. Makuuhuoneet ja pesutilat on sijoitettu keskellä taloa olevan ison ja valoisan keittiö-oleskelutilan ympärille.

Tutustu malliin

TÄSTÄ KAIKKI SAI ALKUNSA!

Syksyn uutuusmallit ovat saaneet innoituksensa Kisorladosta. Suunnittelijamme yhdistivät asiakasperheen toiveiden mukaan suunniteltuun Lato-talomalliin perhettä messutalo Pohjanmaassa viehättäneitä asioita, kuten tilava eteinen, suuret ristikkoikkunat ja mustan värin käyttö. Lue perheen rakentajatarina!

Lue tarina

Lato 114 keittiö ja olohuone

LATO-UUTUUSMALLIT

Tilaa uudet LATO-uutuusmallit ilmaiseksi kotiisi!

Tilaa ilmaiseksi

MUUNNELTAVA TILARATKAISU

Tämä vuosi on nostanut kodin toimivuuden aivan uuteen arvoonsa. Uusien talomallien tilaratkaisuista on tehty entistä joustavampia. Ne elävät perheen elämänvaiheiden mukana. Pohjaratkaisussa on huomioitu myös etätyöskentely. Lisäksi Lato 139 -talomallissa voi eteiseen lisätä vaatehuoneen kausivaatteille tai ruokakomeron keittiön yhteyteen.

Lue lisää

AUTOTALLI JA VARASTO TALON YHTEYTEEN?

Lato-talomallien yhteyteen voidaan lisätä taloon kytketty autotalli tai -katos. Autosuojan yhteyteen on helppo tehdä myös kylmää tai lämmintä varastotilaa. Arki on osoittanut, että sitä ei ole koskaan liikaa.

Tutustu muunteluun

Mitä kotisi maksaa?

Hintapelillä selvität kotisi kustannukset tehokkaasti!

Pelaa hintapeliä

Talvietu jopa 10 000 €!

Rakenna sinä lumilinnoja, me teemme sinulle kodin!

Lue lisää